Menuiserie-Riche-fenetres-modernes-villa-dsh-architectes.jpg

Stel jouw, op maat gemaakt, raam zelf samen

Vraag een prijsbestek aan
1
Style

Een hedendaagse villa, een herenhuis, een boerderij, moderne gemeenschapsgebouwen of een geklasseerd kasteel?
Het gaat erom de ramen te vinden die perfect bij uw gebouw passen... Menuiserie Riche biedt zowel strakke, hedendaagse ramen als stijlvolle of identieke ramen die het erfgoed respecteren

Meer weten
Menuiserie-Riche-fenetres-style-patrimoine-chateau-facade-renovation.jpg
2
Type openingen

Uw ramen kiezen betekent ook het type opening bepalen dat uw voorkeur geniet... Een keuze die verband houdt met de functionaliteit, de esthetiek en de stijl van uw gebouw. Voor grote ramen wordt de keuze bepaald door de gewenste openingen en het type doorgang: hef-schuif, gordijngevels, kiep-schuif, beglazing, vouwdeuren, loggia's, balkondeuren, enz. Laat u leiden door onze aangepaste oplossingen.

Meer weten
Menuiserie-Riche-fenetres-type-ouvrant-mur-rideaux-nuit.jpg
3
Prestaties

Om hoge thermische, akoestische, compressie- en veiligheidsprestaties te bereiken, moet rekening gehouden worden met alle elementen van het raam:

  • De performantie van de beglazing
  • De stabiliteit en de performatie van het raam
  • Het hang- en sluitwerk, de afdichtingen en het algemene ontwerp van het raam, die zorgen voor een goede compressie en afdichting van het frame 
  • De kwaliteit van de afwerking, om een hoge levensverwachting van de ramen te verkrijgen
Meer weten
Menuiserie-Riche-fenetres-performances-thermiques-neige-renovation-chateau-archi-kyo-co.jpg
4
Houtsoorten

Hout is een natuurlijk materiaal.  Elke houtsoort heeft zijn eigen kenmerken en sterke punten. Thermische en akoestische prestaties, natuurlijke duurzaamheid, milieuprestaties. En bovenal heeft elke soort zijn eigen geest, zijn eigen visuele aspect, zijn eigen bloem.

Meer weten
Menuiserie-Riche-fenetres-essences-de-bois-mur-rideau-interieur.jpg
5
Tinten & kleuren

De verscheidenheid aan kleuren is het onmiskenbare voordeel van de houten ramen van Menuiserie Riche. 
Een afwerking in een werkplaats vóór de installatie garandeert de hoge duurzaamheid (10 jaar bescherming*). De procédés en de kwaliteit van de Riche verf zorgen voor een gemakkelijk onderhoud op lange termijn.
*Onderworpen aan voorwaarden

Meer weten
Menuiserie-Riche-fenetres-couleurs-facade-patrimoine-noires-ww.jpg
6
Luiken & accessoires

Het aankleden van uw ramen met luiken, hang- en sluitwerk of andere accessoires beïnvloedt de esthetiek, maar ook de veiligheid van uw gebouw. Decoratie door de keuze van uw handgrepen, maar ook de kleinhouten of elegante luiken. Voor een maximaal comfort zullen zonne-energie, ventilatie en muggenhorren aanvullende oplossingen bieden. Ten slotte kunnen PMR-oplossingen of oplossingen die het gebruik van het schrijnwerk vergemakkelijken, worden aangeboden.

Meer weten
Menuiserie-Riche-fenetres-accessoires-poignee-cuisine.jpg