Menuiserie-Riche-portes-moderne-verre-quercus-architecte.jpg

Maak uw deur op maat

Vraag een prijsbestek aan
1
Style deuren

Een hedendaagse villa, een herenhuis, een boerderij, moderne gemeenschapsgebouwen, of een geklasseerd kasteel?
Het belangrijkste is om de juiste ramen voor uw gebouw te vinden. Menuiserie Riche biedt strakke en eigentijdse ramen, maar ook stijlvolle of identieke ramen, om het erfgoed te respecteren.

Meer weten
Menuiserie-Riche-porte-de-style-blanche-renovatino-Chimsco.jpg
2
Types deuren

Uw voordeur, de toegang tot uw huis, de eerste indruk die u nalaat op uw bezoekers. Het moet perfect zijn en de architectuur van uw huis en gebouw respecteren. Om zich zowel aan moderne architectuur als aan stijlvolle renovaties aan te passen, biedt Menuiserie Riche verschillende deurconstructies aan.

Meer weten
Menuiserie-Riche-porte-moderne-vitree-types-de-porte.jpg
3
Prestaties

De functies, het veilig sluiten en water- en luchtdichtheid zijn de belangrijkste eisen voor deuren. Menuiserie Riche biedt hiervoor adequate oplossingen, evenals voor de thermische en akoestische prestaties.

Meer weten
Menuiserie-Riche-porte-cottage-performances-thermiques-neige-archi-kyo-co.jpg
4
Houtsoorten

Door de keuze van de houtsoort voor uw deur kunt u de gewenste prestaties verhogen. Omdat hout, een natuurlijk materiaal, verschillende thermische, akoestische, esthetische, stabiliteits- en duurzaamheidsprestaties biedt, afhankelijk van de gekozen houtsoort.

Meer weten
Menusierie-Riche-porte-recouvrement-bardage-meleze-3.jpg
5
Tinten & kleuren

De verscheidenheid aan kleuren is het onmiskenbare voordeel van de houten of hout-aluminium toegangsdeuren van Menuiserie Riche.
De afwerking in onze werkplaats vóór de installatie garandeert de hoge duurzaamheid (10 jaar bescherming*).

*Onderworpen aan voorwaarden

Meer weten
Mneuiserie-Riche-porte-ancienne-bloc-porte-couleur-bleue-renovation.jpg
6
Beslag, Veiligheid & Accessoires

Het beslag maakt Riche deuren water-en luchtdicht en veilig. Er worden speciale technieken gebruikt om de veiligheid te verhogen of de behandeling te vergemakkelijken. Er is een ruime keuze aan handgrepen, trekkers, enz. Die passen bij de architectuur van uw gebouw. Bij een renovatie kan een deel van het hang- en sluitwerk worden hergebruikt, wat de architectuur, het budget en het milieu ten goede komt.

Meer weten
Menuiserie-Riche-porte-quincaillerie-poignee-laiton-style.jpg