Menuiserie-Riche-usine-cadres-travail-du-bois.jpg

Menuiserie Riche: een betrouwbare partner met producten van hoge kwaliteit

Contacteer-ons

Waarom werken met Menuiserie Riche?

W

Een Belgische fabrikant die al meer dan 50 jaar uitsluitend schrijnwerk produceert voor professionals

 

 •  Diensten en instrumenten 100% gewijd aan professionals
 •  Breed assortiment volledig op maat gemaakte deuren en kozijnen
 • Hoge garanties en dienst-na-verkoop
 • Kwaliteit en certificeringen
 • Een netwerk, een kracht
 • Onze fabrikant / schrijnwerker / installateur partnerschap versterken 

 

Bent u als schrijnwerker of aannemer op zoek naar een fabrikant van hout- of hout-aluminium buitenschrijnwerk?  Een betrouwbare partner die producten en diensten van hoge kwaliteit aanbiedt die uw werk zullen vergemakkelijken?


Neem dan contact met ons op ! 

Diensten en instrumenten 100% gewijd aan professionals

D

Zowel op technisch als op commercieel vlak genieten onze partners van "Riche" ondersteuning.  Ons ontwerpbureau kan doorsneden, statische of prestatiestudies maken.  Om te helpen bij de verkoop hebben onze professionele klanten toegang tot onze catalogi, volledige prijslijsten, offertesoftware en een website vol informatie en illustraties.

 

 

 

De vaste leveringstermijnen, bepaald in functie van het type afwerking, laten u toe uw werf optimaal te organiseren.  U kunt uw bestellingen 7 dagen per week volgen op ons communicatieplatform.  Wekelijkse leveringen worden georganiseerd in heel België, Luxemburg en Noord-Frankrijk, met onze eigen overdekte vrachtwagens.

Indien, ondanks de hoge kwaliteit van onze producten, een dienst na verkoop vereist is, zal deze snel in aanmerking worden genomen en door onze gekwalificeerde technicus worden uitgevoerd.  Via ons 7/7 communicatieplatform is het beheer van de dienst na verkoop permanent en zeer eenvoudig.

Werken met professionals betekent ook een snelle en efficiënte service bieden.  U kunt per telefoon of per e-mail contact opnemen met onze verschillende afdelingen. Voor een permanente communicatie zijn een online-offertemodule  en een webplatform 7 dagen op 7 beschikbaar : technische en commerciële informatie, technische rubrieken, beheer van bestellingen, prijzen en prijsopgaven, opvolging van de ordertermijnen en beheer van de dienst na verkoop.

Batibouw2016_2770.jpg
Menujiserie-Riche-logisitque-livraison.jpg
Menuiserie-Riche-garantie-service-apres-vente-camionnette.jpg
Riche espace pro plateforme communication.jpg

Uitgebreid bereik

U

Bij nieuwbouw of renovatie zijn verschillende diktes beschikbaar (60, 80, 90 mm), zodat precies kan worden voldaan aan de eisen van de particulier of de architect. De hoogste thermische, akoestische, veiligheids en milieuprestaties worden bereikt met 80 en 90 mm. Er zijn verschillende families, profielen en soorten vleugels beschikbaar, tot aan absolute maatwerk toe.

Hout, het materiaal van de toekomst: zeker, dankzij zijn hoge prestaties en zijn ingenieuze verwerking.  Menuiserie Riche biedt houten en hout-aluminium raamprofielen in alle diktes.

Een nieuw concept van raam met een 100% glasopening, dat voldoet aan de hoogste architectonische eisen op het gebied van eigentijds design. Vervaardigd bij Menuiserie Riche, heeft het dezelfde garanties en diensten als de andere ramen in het gamma Riche.

Een van onze specialiteiten is de vervaardiging van ramen naar bestaand model voor erfgoedrenovatie of Monumentenzorg. Creatie van nieuwe messen voor identiek lijstwerk, recuperatie van espagnoletsluitingen, smeedijzer, glasramen, lijstwerk, enz. om ze te integreren in ons nieuw schrijnwerk... Wij kunnen aan zeer specifieke verzoeken voldoen.

Menuiserie-Riche-professionnels-gamme-etendue.jpg
Menuiserie-Riche-professionnels-gamme-bois-et-bois-aluminium.jpg
Menuiserie-Riche-Historique-4-Clara-by-Riche-logo.jpg
6-03-06-reemploi-vitraux-imposte-chassis-haut-patrimoine-menuiserie-riche.jpg

Kwaliteit timmerwerk

 

Een ambachtelijke mentaliteit en eisen, met industriële kwaliteitscontroles: dit geeft een uitzonderlijke garantie. Het is dankzij deze permanente kwaliteit dat belangrijke certificaten aan onze schrijnwerkerijen worden toegekend: CE, PEFC, B-EPD (milieuproductverklaring), label van biologische oorsprong, PHI (passief),...

MG_0605 (002).JPG

Een netwerk, een kracht !

N

Menuiserie Riche levert uitsluitend aan professionals, in een netwerk dat heel België, het Groothertogdom Luxemburg en Noord-Frankrijk bestrijkt.
Samenwerken: de fabrikant en de installateur, dit is een win-win situatie.
De fabrikant, Menuiserie Riche, investeert om schrijnwerk van hoge kwaliteit te leveren dat aan steeds strengere normen voldoet. Menuiserie Riche stelt voor aanvullende diensten aanbieden om de verkoop of de installatie van schrijnwerk te vergemakkelijken.

 • Catalogi, website, prijslijst, offerteprogramma, 24-uurs platform, enz.
 • Commerciële ondersteuning (opleiding, fabrieksbezoeken, ondersteuning op complexe sites, enz.
 • Showroom in de fabriek
 • Leveringen in het magazijn of op de bouwplaats met een vorkheftruck
 • Voorbereidende werkzaamheden in de werkplaats: aanbrengen van waterdichtingsmembranen, vervaardiging van montageprofielen, enz.

De schrijnwerker-plaatser kan zich concentreren op zijn werk voor een optimaal resultaat.  Zijn kracht? Zijn beheersing van het terrein en zijn nabijheid tot zijn klanten.  Als professional bied je onze klanten een aanvullende dienst:  

 •  Aanvullend schrijnwerk: een trap, een keuken, kasten, enz.
 • Specifieke afwerkingen voor erfgoed: vleugels, renovatie van planken of luiken, enz.
 • Belangrijker renovatiewerk: metselwerk, ...
 • Uw specialiteit versterkt onze samenwerking, voor de klant en voor een optimale werf
Menuiserie-Riche-carte-reseau-pro-Nederlands.jpg

Versterk ons partnerschap en verhoog uw verkoop 

 • Technische en commerciële opleidingen voor uw teams (kennis van onze producten)
 • Opleiding in onze informaticatools (offertes, communicatieplatform, enz.)
 • Opleidingen en evenementen voor architecten om onze schrijnwerkerij en ons netwerk van schrijnwerkers te promoten.
 • Digitale marketing ter ondersteuning van het merk Riche en dus van uw verkoop.
 • Al meer dan 50 jaar een bekend merk, een garantie voor betrouwbaarheid en kwaliteit.
photo formation Riche 1.jpg

Ontdek Menuiserie Riche

O
Stabilame0513_18141.jpg