Dubbele deur naar oud model

D
Menuiserie-Riche-porte-exterieure-double-recuperation-fers-forges-renovation-Artipose 2.png
Menuiserie-Riche-porte-exterieure-double-recuperation-fers-forges-renovation-Artipose 3.png
Menuiserie-Riche-porte-exterieure-double-recuperation-fers-forges-renovation-Artipose 5.png
Menuiserie-Riche-porte-exterieure-double-recuperation-fers-forges-renovation-Artipose-4.png

Deze prachtige dubbele deur werd gemaakt met respect voor de esthetiek van de oude deur, met  het recuperenvan het oude smeedijzer en de brievenbusklep.


Het schrijnwerk gaat tot in de kleinste details: van de korfboog in het vierkante kader, tot het venetiaanse lijstwerk en de speciale geïntegreerde lijsten... zodat de origine van de oorspronkelijke deur volledig tot uiting komt in de nieuwe deur. Dankzij de nieuwe technieken van Riche, zoals uiterst stabiele gelijmde gelamineerde profielen, versterkte scharnieren aangepast aan grote hoogtes, ... kunnen de mooie deuren van weleer opnieuw gemaakt worden.


Bi-color, grijs aan de buitenkant en wit aan de binnenkant, behoren tot de mogelijkheden, op vrij complexe deuren, dankzij het high-tech verfsysteem van Menuiserie Riche. De verf gaat gegarandeerd 10 jaar mee*.

*afhankelijk van de omstandigheden

Hergebruik: een mogelijke oplossing

H

Veel oude deuren bevatten zeer specifieke accessoires, elegant en verweerd door de tijd.


Menuiserie Riche kan, met technisch advies, deze accessoires recupereren en integreren in nieuwe deuren, met de hoge prestaties van vandaag.


Smeedijzeren roosters, glas-in-loodramen, deurknoppen, brievenbusklep en zelfs bepaalde lijsten kunnen van uw oude deur worden gerecupereerd en aangebracht op de nieuwe deur.  Het niet hermaken van deze accessoires heeft een milieu- en financieel voordeel.  Het behouden van "uw" voordeur betekent het behouden van de charme van het hele huis...