Een deur op maat? Dagelijkse kost bij Schrijnwerkerij Riche.

Niet meer dan normaal … Wij vervaardigen uw deur naar uw wensen …

Uw deur is de toegang tot uw thuis, de eerste glimlach die uw bezoekers te zien krijgen … Ze moet in de architectuur van uw woning versmelten en tegelijkertijd hoge thermische, dichtheids- en veiligheidsperformanties bieden.

Modern

Modern

De modern houten Riche deuren combineren de soepelheid van hout met helderheid en veiligheid Van de eenvoudigste tot de meest complexe deuren, met een hedendaagse of zelfs zeer moderne look, alles is mogelijk.
Modern

Cottage

Cottage

Uw “cottage” deur zorgt vlot voor een warm onthaal van uw gasten Zij geeft met al haar charme een “natuurlijke” look aan uw gevel, zowel in de stad als op het platte-land.
Cottage

Elegance

Elegance

De sobere lijnen van onze “ele- gance” deuren geven karakter aan uw huis Het aantal horizontale of verticale panelen zet de toon Deze klassieke en tijdloze deuren passen altijd in hun omgeving.
Elegance

Traditionele

Traditionele

Met de “traditionele” deuren van Menuiserie Riche is het mogelijk om het karakter van de deuren van vroeger weer te geven, met een afwerking in “planchetten” of met zeer uitgewerkte stukken (diamantpaneel, motieven, enz ) Op die manier stralen uw ge- zinswoning en uw patrimonium robuustheid en karakter uit.
Traditionele

Moderne hout-alu

Moderne hout-alu

De deuren in hout-alu verenigen de stevigheid, prestaties en authenticiteit van hout met het moderne aspect van aluminium. Deze stellen voor ofwel grote beglazingen of aluminium panelen met behoud van binnenkant in hout, warm en levend …
Moderne hout-alu

Patrimonium - Op maat

Patrimonium - Op maat

Een deur identiek ontwerpen en vervaardigen, met behoud van de stijl en de originele lijstwerken. Dat is de passie van onze meesters-schrijnwerkers. Is uw oude deur afgewerkt met prachtig smeedijzer? Wij kunnen dat opnieuw integreren in de nieuwe deur, om tot een mooi authentiek geheel te komen. Voor elke originele bouwstijl (historisch stadscentrum, Art deco, enz.), kunnen onze teams aan uw wensen tegemoet komen.

Design - Op maat

Design - Op maat

Unieke en moderne deuren, met strakke lijstwerken, grote glaspartijen, open houten bekledingen: onze schrijnwerkers maken uw deur volledig op maat. Op basis van een schets van uw architect of een foto maakt Menuiserie Riche uw deur volgens uw wensen.