Modern hout

Modern hout

Gekarakteriseerd door een verfijnd profiel, past het moderne raam perfect in alle types architectuur: van moderne en hedendaagse villa’s tot gebouwen waarin eenvoud heerst.
Modern hout

Modern hout-alu

Modern hout-alu

Voor schrijnwerk in hout-aluminium kiezen, is de warmte en het comfort van een houten raam verenigen met aluminium onder de vorm van een buitenkap die u van enig onderhoud ontlast en een absoluut modern karakter aan uw gebouw geeft. Deze vereniging staat het gebruik van inheemse houtsoorten toe, voor een perfecte circulaire economie.
Modern hout-alu

Verborgen vleugel modern hout-alu

Verborgen vleugel modern hout-alu

Het hoogtepunt van het architecturale houten-alu raamwerk: dit profiel met discrete en verfijnde aspecten lijkt als het ware in de hedendaagse gevels te verdwijnen, zonder hierbij evenwel aan haar hoge kwaliteit in te boeten.
Verborgen vleugel modern hout-alu

Retro

Retro

Traditie komt terug tot leven dankzij deze raamwerken met lijsten, het geeft het gewenste karakter aan herenhuizen, oude hoeves … door de gevel sterker te doen uitkomen en uw onroerende goederen op te waarderen door de keuze voor uitzonderlijke sierlijsten: aanslaglijsten, holsbokken, waterafvoeren …
Retro

Contemporain

Contemporain

Het Contemporain raam is tegelijk eenvoudig en verfijnd, het biedt karakter en reliëf aan de gevels dankzij haar rechte lijsten. De ideale oplossing om uw huis een dynamische touch te geven zonder al te veel chichi … (in alle eenvoud).
Contemporain

Brabant

Brabant

Ramen met fijne welvingen, verleiding ten top … Voor een renovatie of een karaktervolle nieuwbouw, de Brabant-ramen hebben lichte en ronde lijsten, om uw gevels harmonieus te cadanceren.
Brabant

Renaissance

Renaissance

De welving van het Renaissance-profiel roept de prestigieuze bouwwerken van weleer op. Deze ramen hebben een stijl die tegelijkertijd eeuwenoud en hedendaags is, een terugkeer naar de essentiële waarden. Waardeer uw erfgoed met elegantie op!
Renaissance

Erfgoed / Monumenten & Landschappen

Erfgoed / Monumenten & Landschappen

U aanpassen om uw erfgoed op te waarderen en/of de wensen van Monumenten & Landschappen na te leven, is een permanente wens in ons departement Onderzoek & Ontwikkeling. Een specifieke lijst? Een “leeuwenhoofd” opening? Oude gesmede ijzeren traliewerken opnieuw invoegen in een identiek schrijnwerk? Onze uitstekende schrijnwerkers spelen dit allemaal klaar, en meer ook …