Gordijngevel

Gordijngevel

De gordijngevels in hout-alu zijn gevels in glas met houten draagstukken waarin ramen geplaatst kunnen worden. Overdekt met een aluminium buitenkap, bieden de gordijngevels fijne profielen met de charme van het hout aan de binnenkant, zoals een juwelenkistje voor de grootste lichtinval die ze doorlaten.
Gordijngevel

Glaswerken

Glaswerken

De performanties zijn veelzijdig: thermisch, akoestisch, luchtdichtheid … Uw vraag zal afhangen van uw project: en wij zullen met een gepaste oplossing voor de dag komen. Teneinde een permanente en gecontroleerde kwaliteit te waarborgen, heeft Schrijnwerkerij Riche haar verschillende ramen door officiële technische instanties laten testen. De performanties die uit deze testen gebleken zijn, worden in de productfiches vermeld.

Garagepoorten

Garagepoorten

Uw garagepoort: zonder meer een arcitecturaal element … De Riche-garagepoorten waarderen uw gebouw op, door behoud van klassieke openingen (dubbele en tripple-vleugels) en kieppoorten. Om te bewegen binnen verfijnde gevels, maar ook te openen naar authentieke architecturale structuren, met integratie van lijsten op maat.

Luiken

Luiken

Uw houten luiken zijn meer dan louter decoratieve elementen, ze dragen twee essentiële elementen bij tot de huidige vereisten: veiligheid en een hoge bescherming tegen de zon. Net zoals uw houten ramen, kunnen ze zich aanpassen aan de tendensen, waardoor uw gebouw in elk tijdperk hedendaags kan blijven. 3 soorten luiken :
  • Luiken in Z-vorm: in massieve planken, een Z in hout siert de structuur en houdt deze op haar plaats
  • Vensterluiken: haar horizontale lichtdoorlatende lamellen met lichtgaten laten het daglicht binnenvallen
  • De luiken op kader: een traditioneel kader met lichtdoorlatende of gladde panelen, voor een perfect classicisme
Luiken